Advertisement Section

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova filmska naslova.

„Pedeset nijansi – Oslobođeni” – Trilogija „Pedeset nijansi“ s razlogom se smatra svetskim fenomenom, jer je od izdavanja prevedena na više od pedeset jezika i tako postala najprodavaniji britanski roman svih vremena. Reditelj i ovog ekranizovanog nastavka jeste Džejms Foli, dok scenario potpisuje Nail Leonard. Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u trećem delu svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće i u scenama sa luksuznog medenog meseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj.

https://youtu.be/dn4yuUoShDo

Ladies night uz film „Pedeset nijansi – oslobođeni“ održaće se u svim bioskopima Cineplexx, u četvrtak, 8. februara sa početkom u 20 časova. Samo za vas, pripremili smo nezaboravno druženje uz poseban program, vrhunsku zabavu i poklone, koji će oduševiti i najizbirljivije dame.

 „Pećinci” (sinhronizovano) – Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete. U sinhronizaciji ove animirane avanture, učestvovali su glumci: Vladislava Djordjević, Jovana Stipić, Tomaš Sarić, Pedja Damjanović, Jelena Jovičić, Stevan Pjale, Marko Gvero, Marko Markovic, Jelisaveta Karadzić i Uroš Jovčić.

https://youtu.be/SS_tPLds3Yk

Specijalna projekcija urnebesne praistorijske avanture „Pećinci“, će se održati u subotu 10. februara u 16:15 časova u bioskopu „Cineplexx“ Delta City. Domaćin večeri biće poznati jutjuber Dex Rock i deo ekipe filma sinhronizacije, koji će pozdraviti publiku i fotografisati se sa posetiocima. Karte su u prodaji!

Dvorana kulturnog centra

„Pravo vreme“
Scenario i režija:  Džošua i Ben Safdi

Nakon što njegov brat završi u zatvoru zbog neuspele pljačke banke, Konstantin Nikas kreće u uvrnutu pustolovinu kroz gradsko podzemlje, kako bi svog brata spasio iz zatvora. Jedne noći pune adrenalina, Konstantin upada u nasilnu situaciju i biva uvučen u zločin, pokušavajući da se izbori sa vremenom da bi spasio bratov i svoj život, koji vise o koncu.

„S ljubavlju, Vinsent: Misterija Van Goga“
Reditelji: Dorotea Kobiela, Hju Velčman             

Život i kontroverzna smrt Vinsenta van Goga ispričana je preko njegovih slika i likova na njima.  Intriga se otkriva kroz intervjue s likovima koji su bili najbliži Vinsentu i kroz dramatičnu rekonstrukciju događaja koji su doveli do njegove smrti. Film prikazuje 120 van Gogovih najpoznatijih slika. Radnja, koja je preuzeta iz 800 pisama koje je slikar sam napisao, vodi nas do značajnih ljudi i događaja u vremenu pre njegove nočekivane smrti. Svaka scena naslikana je tehnikom kojom je i sam Vinsent slikao.

„I to je život“
Režija: Oliver Nakače i Erik Toledano

Rediteljski duo Olivije Nakače i Erik Toledano, koji stoje iza hit filma “Nedodirljivi” , vraćaju se na veliko platno sa ostvarenjem “I to je život” koje će vam izmamiti osmeh na lice. Maks vodi firmu za organizovanje događaja skoro 30 godina. Tokom karijere isplanirao je stotine zabava, ali mu je takav život napokon dosadio. Danas je Pjerov i Helenin veliki dan. Venčavaju se u predivnom zamku iz 17. veka. Po običaju, Maks ništa nije prepustio slučaju. Međutim, venčanje iz snova lako bi se moglo pretvoriti u katastrofu. Turbulentne uspone i padove naizgled idealno organizovanog događaja gledaćemo kroz oči radnika zaduženih da najluđe probleme rešavaju u hodu – poput duhova! Jedini cilj – zabava mora da uspe!

 

Staljinova smrt
  • Save
Previous post Satirični film o Staljinovoj smrti stiže pred domaću publiku
Dosije Labudović
  • Save
Next post Programska celina „Focus Serbia“ u Nionu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap