Advertisement Section

FEST ima dugu tradiciju saradnje sa Fakultetom dramskih umetnosti, te je večerašnjem otvaranju izložbe fakulteta Vek i po srpske škole glume u Jugoslovenskoj kinoteci, prisustvovao i Damir Handanović, v.d. direktora CEBEF-a i tom prilikom je izjavio:

Studenti Fakulteta dramskih umetnosti će imati prilike, kao i do sad, da deo programa FESTa pogledaju u bioskopskoj sali fakulteta. FEST se trudi da obezbedi i prisustvo inostranih gostiju na projekcijama na FDU kako bi i studenti mogli da dobiju priliku da razmene iskustvo sa njima. Napomenuo bih i da sa velikim entuzijazmom primamo studente FDUa na volontiranje, i na taj način pomažemo njihovo stručno usavršavanje. Prošle godine smo po prvi put angažovali studente FDUa da naprave kratki film o festivalu koji smo prikazali na zatvaranju, nadamo se da ćemo i ove godine uživati u njihovom vidjenju FESTa. 

„Odbor festivala je usvojio moj predlog za popust od pedeset odsto na ulaznice za penzionere za prvi termin na dan projekcije u Kombank Dvorani. U prvih sedam dana prodaje CEBEF je takođe omogućio popust od deset odsto na komplete po terminskim linijama, kao i na opciju Moj komplet pri onlajn kupovini. Izlazimo u susret našim građanima jer želimo da FEST bude što posećeniji, te se trudimo da ga svake godine unapređujemo“, rekao je Handanović.

Međunarodni filmski festival FEST počinje 28. februara i trajaće do 8. marta.

secret of lost kingdom
  • Save
Previous post Završena sinhronizacija crtanog filma Tajna izgubljenog kraljevstva
Dok2
  • Save
Next post Obilje muzičkih filmova o velikim zvezdama samo na DOK #2
Share via
Copy link
Powered by Social Snap