Advertisement Section

Ovih je dana krenulo snimanje igrane televizijske serije „Jutro će promeniti sve“, koja nastaje u koprodukciji Radio-televzije Srbije (RTS) i Radio-televizije Republike Srpske (RTRS). Serija nastaje u izvršnoj produkciji kuće „This and That Production“. Producent je Snežana Penev, izvršni producent Uroš Lukovac, a kreatori serije su Goran Stanković i Vladimir Tagić.

Reditelji serije su Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović, a scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanov, Milan Marković Matis, Boris Grgurović i Filip Vujošević. Direktori fotografije su Igor Marović i Aleksandar Karaulić, montažeri Uroš Maksimović, Vladimir Radovanović i Jelena Maksimović, kompozitorka muzike Janja Lončar, scenografkinje Irena Marjanov i Marija Mitrić, a kostimograf Milica Kolarić.  Direktor serije je Ivan Krstović.

Uloge u seriji „Jutro će promeniti sve“ tumače: Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Isidora Simijonović, Anita Mančić, Nebojša Dugalić, Marko Janketić, Milan Marić, Hana Beštić, Miodrag Dragičević, Milica Stefanović, Nemanja Oliverić, Goran Bogdan, Tatjana Venčelovski, Anastasia Mandić, Jelena Đokić, Nikola Glišić, Miloš Vlalukin, Jovana Gavrilović, Tihana Lazović, Ljiljana Stjepanović, Boris Isaković, Nenad Pećinar, Dubravka Kovjanić, Zineida Dadakin, Miki Krstović, Branko Janković, Duško Radović, Ivan Tomić, Bojana Zećević, Ljubiša Savanović, Aleksandar Stojković  Piksi, Marko Grabež, Branka Šelić, Milica Janevski, Goran Slavić, Stefan Trifunović, Jovan Belobrković, Jelena Galović, Nebojša Milovanović, Paulina Manov i Dejan Dedić.

Dramska serija „Jutro će promeniti sve“ prati život četvoro tridesetogodišnjaka u Beogradu, kroz period od godinu dana. Kada se Filip, dečko koji obećava, stipendista prestižnog američkog univerziteta Berkli, nakon nekoliko godina provedenih u Americi, vrati u Beograd, ispostaviće se, da će njegova naizgled kratka poseta, trajati duže nego što je planirano. Filipov povratak okupiće njegove dugogodišnje prijatelje, Ljubu, Anđelu i Aleksandru.

Ovo je priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i svojim mestom u društvu. Oni su u raskoraku između mladosti i odraslog doba, nisu više mladi, a nisu ni u potpunosti odrasli. Pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose i shvate „kuda dalje“.

Kroz priču o borbi sa životinim izazovima jedne generacije, serija pokušava da uhvati duh Beograda, danas. Ovo je priča o ljudima koji žive u ovom gradu, o onima koji iz njega odlaze i onima koji se u njega ponovo vraćaju.

Tokom snimanja serije biće angažovano preko 200 glumaca, dok će se snimanje realizovati na više od 300 lokacija na teritoriji Beograda.

Jugoslovenska kinoteka
  • Save
Previous post Biseri iz fonda Kinoteke na YouTube-u
  • Save
Next post Najnoviji film Milča Mančevskog u bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap