Advertisement Section

Dečiji filmski festival, Kids fest, će se ove godine održavati od 15. do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, kao i u ostalim gradovima širom Srbije.

Svečano otvaranje festivala biće održano u Kombank Dvorani, sa početkom u 12 časova. Ambasadorka Mirka Vasiljević će dati uvodnu reč, nakon čega će posetioci moći da uživaju uz dečiji hor Kolibri i plesnu grupu Form 8. Nakon završetka uvodnog programa, mali žuti taksi iz filma „Brzi Brzić“ zvanično će otvoriti filmski program.

Svakog dana, od 11 do 14 ćasova, „BrainOBrain“ će u Kombank dvorani i „Cine Grand Capitol Park Rakovica“ bioskopu organizovati dečije aktivacije koje se zasnivaju na inovativnoj metodologiji, koja podstiče intelektualni razvoj primenom mentalne aritmetike, abakusa i multitaskinga.

Na ceremoniji svečanog zatvaranja 14. Kids Fest-a, „BrainOBrain“ će u nedelju, 21. oktobra od 14 do 17 časova organizovati i veliki dečiji maskembal u Kombank Dvorani u Beogradu i bioskopu „Vilin Grad“ u Nišu. Decu očekuju pozorišne predstave, plesne, zabavne i sportske animacije, mađioničar, klovn, neke od maskota, kao i izbor za najbolju masku i još mnogo toga.

Radionice, koje će decu zabaviti ali ih nečemu i naučiti, biće svakodnevno organizovane od 11 časova. Javni akvarijum i tropikarijum, „Computer Land“, „Dexy Co“ i Crveni krst će biti prisutni svakog dana, dok će „Politika“, Sveznalkov rečnik i Fraktal Art biti na Festivalu radnim danima. Pored navedenih, mališane očekuje još mnogo zanimljivih radionica koje će ih zabaviti u Kombank Dvorani. Dani zabave i edukacije će obuhvatiti i tematske dane: Fraktal Art dan, Dan Skylanders-a i Dan Maskenbala.

  1. Dečiji filmski festival Kids Fest održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu i u preko 30 gradova širom Srbije. Cene karata za bioskopske projekcije su i ove godine veoma pristupačne i kreću u rasponu od 150 do 355 dinara. Posetioci Dečijeg filmskog festivala mogu da dođu do svojih ulaznica na blagajnama bioskopa.

Slobodna zona junior - Putujuci skolski bioskop
  • Save
Previous post Drugo izdanje putujućeg školskog bioskopa Slobodna zona junior
Groynica Ferante
  • Save
Next post „Groznica Ferante“ u Beogradu, Subotici i Novom Sadu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap