Advertisement Section

Vudi ima novi zadatak u četvrtom delu animirane avanture „Priča o igračkama” uz koji ćemo se družiti na Porodičnom danu u nedelju 15. septembra od 12 do 17 časova u bioskopima „Cineplexx“u TC Ušće  TC Delta City i „Cineplexx BIG“ Beograd.

Sjajna zabava, mnogo radionica inspirisanih našim glavnim junacima i pokloni za najmlađe učiniće ovu nedelju nezaboravom. Karte su prodaji na blagajnama bioskopa.

„Dizni“ i „Piksar“ predstaviće nam sjajnu priču o najvažnijem delu odrastanja, igranju, a mi ćemo ovoga puta biti humani i drugarima koji nemaju mogućnosti da obezbede svoje igračke*, pokloniti naše i bar na trenutak im ulepšati detinjstvo. Pozivamo sve mališane da u nedelju kada dolaze na Porodični dan u bioskope „Cineplexx“, ponesu igračku koju su spremni da poklone nekom neznanom drugaru i na taj način uvesele njegovo odrastanje.

Porodični dan je uvek prilika za upoznavanje i druženje, najsrećnije očekuju poklon magazini** za decu „Neven“, „Mali Neven“ ili „Politikin Zabavnik“, a ovoga puta bićemo i humani i učiti se pravim vrednostima. LEGO Store Srbija obradovaće najsrećnijeg mališana u svakom bioskopu jednim od fantastičnih setova kolekcije lego kockica „Priča o igračkama 4”.

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom, a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su naši poznati glumci Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska i Nada Blam.

https://youtu.be/bPqkdKWcZGc

Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx!

*Igračke koje donirate moraju biti od plastike ili drugog materijala koji je moguće sterilisati. Plišane igračke ne spadaju u tu kategoriju.

**Količine poklona su ograničene

Ivan Jevtović
  • Save
Previous post Glumac Ivan Jevtović ambasador jubilarno 15 Kids Festa
Vikend sa ćaletom
  • Save
Next post  „Vikend sa ćaletom“ Miroslava Momčilovića u postprodukciji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap