Advertisement Section

Pridružite se Simbinoj družini i uživajte u danu sa porodicom uz film „Kralj lavova” u nedelju od 12 do 17 časova. Porodični dan uz druženje i poklone za najsrećnije održava se u svim „Cineplexx“ bioskopima! Karte za projekcije u nedelju su u prodaji.

Kreativne radionice za decu, zabava i smeh odlikuju Porodične dane u bioskopima „Cineplexx“. Uz film „Kralj lavova“ možete stvoriti lepe porodične uspomene tokom ovog porodičnog druženja. Najsrećnije očekuju poklon magazini za decu „Neven“, „Mali Neven“ ili „Politikin zabavnik“.

Diznijev „Kralj lavova“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Uživaćemo gledajući Simbu, Mufasu, Nalu, Timbu i Pumbu na velikom platnu u novom animiranom filmu koji se graniči sa stvarnošću.

Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada, svoje kraljevstvo. Na putu obeleženom iskrenim prijateljstvima, ljubavlju, patnjom, izdajom, dramom, ova uzbudljiva priča će i decu i odrasle povesti kroz vrtlog emocija.

Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

https://youtu.be/mOeED9UuUrQ

Kralj lavova
  • Save
Previous post Od 17. jula kralj džungle stiže u bioskope širom Srbije
Izmedju rezova
  • Save
Next post Premijera kratkog igranog filma „Između rezova“ na festivalu Grossman
Share via
Copy link
Powered by Social Snap