Advertisement Section

Tradicionalni „Porodični vikend” u Kombank Dvorani, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu, biće održan u subotu i nedelju 06. i 07. jula  od 11 do 17 časova.

Najmlađi će sa svojim roditeljima moći da uživaju u celodnevnoj filmskoj zabavi uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma, poput uzbudljive avanture o mladom zmaju „Tabaluga“.

Među naslovima za najmlađe u okviru porodičnog vikenda na repertoaru će se naći i animirane avanture „Tajni agent Mjau“, „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, „Delfin Berni“, „Aladin“.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice.

Porodična kartica preuzima se jednostavno, dolaskom na blagajnu Kombank dvorane. Kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

Za sve posetioce omogućen je i besplatan Loyality program namenjen svim generacijama.

Film klub (Namenjen je svim ljubiteljima bioskopa i filmske umetnosti, koji od svog omiljenog bioskopa očekuju više). Porodični klub (Namenjen je porodicama sa decom do 13 godina, a ostvaruje se popust za celu porodicu). Teen klub (Namenjen je osobama od 14 do 19 godina i omogućava brojne popuste i pogodnosti za posetioce bioskopa ). Senior klub (Namenjen osobama starijim od 55 godina).

Tabaluga
  • Save
Previous post Animirani film „Tabaluga“ u bioskopima
Deca bogova, Filip Kovacevic
  • Save
Next post Projekat novog filma Filipa Kovačevića deo Evropskog žanrovskog foruma
Share via
Copy link
Powered by Social Snap