Advertisement Section
Header AD Image

Tradicionalni „Porodični vikend” u Kombank Dvorani, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu, biće održan u subotu i nedelju 03. i 04. avgusta  od 11 do 17 časova.

Najmlađi će sa svojim roditeljima moći da uživaju u dvodnevnoj  filmskoj zabavi uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma, poput sjajno odrađenog rimejka animiranog filma „Kralj lavova“.

Među naslovima za najmlađe na repertoaru će se naći i naslovi „Hrabri mališan 2“, „Tajni agent Mjau“ i „Tajne avanture kućnih ljubimaca“.

Svi posetioci imaće mogućnost i da učestvuju u zabavnim radionicama kao što su programiranje za decu sa osnovama elektronike, učenje tradicionalnih srpskih poslovica kroz igru, ali i crtanje i bojenje.

Uz svaku kupljenu kartu za Porodični vikend gledaoci će na poklon dobiti besplatan vaučer za igraonicu ili za vožnju Super Car u zabavnom parku Star Land na Beogradskom sajmu.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon dobiti Mali Politikin zabavnik i kokice.

Porodična kartica preuzima se jednostavno, dolaskom na blagajnu Kombank Dvorane. Kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

Za sve posetioce omogućen je i besplatan Loyality program namenjen svim generacijama.

Film klub ( Namenjen je svim ljubiteljima bioskopa i filmske umetnosti, koji od svog omiljenog bioskopa očekuju više). Porodični klub (Namenjen je porodicama sa decom do 13 godina, a ostvaruje se popust za celu porodicu). Teen klub (Namenjen je osobama od 14 do 19 godina i omogućava brojne popuste i pogodnosti za posetioce bioskopa ). Senior klub (Namenjen osobama starijim od 55 godina).

Palic 2019
  • Save
Previous post Sumiranje utisaka – Palićki festival
Kralj lavova
  • Save
Next post „Kralj lavova” zaradio preko milijardu dolara na blagajnama
Share via
Copy link
Powered by Social Snap