Advertisement Section

Nastavak kultnog filma na kome su odrasle generacije ljubitelja horor filmova „Noć veštica“ (Halloween) biće u domačim bioskopima od četvrtka 25. oktobra.

„Noć veštica“ je proteklog vikenda oduševio publiku širom sveta i posle prvog vikenda prikazivanja nalazi se na prvom mestu box office liste sa zaradom od skoro 92 miliona dolara.

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspela da izbegne sigurnu smrt u Noći veštica. Majstor dobrog horora Džon Karpenter kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svetu Džejsonom.

Glumica Džejmi Li Kertis je o svojoj ulozi izjavila: „Lori Stroud bila je pametna devojka kada je prvi put zatičemo, u srednjoj školi, tek na početku svog života. Verovatno se pripremala za odlazak na koledž i onda se pojavio Majkl Majers. Njen život se tada promenio u samo par sekundi a to nije mogla ni da pretpostavi. Ostatak njenog života je film koji sada prikazujemo. Četrdeset godina kasnije, ova žena je svesna da će se Majkl Majers vratiti i da ona i njena porodica moraju biti spremni…ali niko je ne sluša.”

Zlogonje
  • Save
Previous post „Zlogonje” otvaraju Festival srpskog filma fantastike
Nikola Majdak
  • Save
Next post Završen festival srpskog filma fantastike
Share via
Copy link
Powered by Social Snap