Advertisement Section

Posle devet godina publika širom sveta imaće priliku da se zabavlja uz nove avanture i nestašluke omiljenih igračaka svih vremena. Baz Svetlosni, Vudi, Reks, gospodin i gospođa Krompiroglavi, Slinki i ostali dobro poznati drugari, zajedno sa novim likovima, Forkijem, Dakijem i Banijem, provešće nas kroz šareni svet detinjstva i mašte.

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spošaljšost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

U sredu 11. septembra u bioskopu „Cineplexx 4D“ u Delta Sitiju, sa početkom u 18:30 časova, biće održana svečana premijera filma „Priča o igraškama 4“, kojoj će prisustvovati i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji: Dragoljub Ljubičić Mićko, Milena Predić, Lako Nikolić, Darija Vračević, Dubravko Jovanović, Nada Blam i mnogi drugi.

Ovim lepim povodom, u saradnji sa bioskopima Cineplexx i Centrom za integraciju mladih, organizuje se humanitarnu akciju pod nazivom „Da svaka igračka ima svoje dete“.

Ukoliko budete došli na premijeru filma „Priča o igraškama 4“  u Beogradu ili od 14. septembra posetite neki od bioskopa „Cineplexx“ u TC Ušće, Delta Sitiju, „Cineplexx BIG“ Beograd, „Cineplexx Promenada“, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ ili „Cineplexx“ Niš, ponesite sa sobom igračke (uslov je da nisu plišane) i ostavite ih u za to predviđenu kutiju. Na taj način obradovaćete nekog korisnika Svratišta za decu i mlade i ulepšaćete detinjstvo onima koji nisu imali sreće da odrastaju bezbrižno. Akcija „Da svaka igračka ima svoje dete“ trajaće do 30. septembra, kada ćemo korisnicima usluga i darovati vaše poklone.

Na premijeri u Beogradu, u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, biće organizovana i razmena igračaka. Pozivamo mališane da sa sobom ponesu igračku koja bi obradovala neko drugo dete, a kući vrate neku drugu, novu omiljenu igračku.

Ovog vikenda, 14. i 15. septembra, animirani film „Priča o igraškama 4“ biće prikazan u odabranim bioskopima, a od četvrtka 19. septembra naći će se na redovnom repertoaru svih bioskopa, u 2D i 3D verziji, titlovano i sinhronizovano na naš jezik.

Delirijum Tremens
  • Save
Previous post Sedam srpskih filmova u programu LIFFE festivala
O beskonačnosti - Roj Anderson
  • Save
Next post „Srebrni lav“ za film „O beskonačnosti“ Roja Andersona
Share via
Copy link
Powered by Social Snap