Advertisement Section

Premijera prve serije iz originalne HBO Europe produkcije u našem regionu „Uspeh“, biće 26. decembra na HBO-u i HBO GO.

Serija će biti prikazana u zemljama regiona (Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori), kao i širom Centralne Evrope, Skandinavije i Španije.

Scenario šestodelne serije „Uspeh” potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobednika HBO Adria First Draft konkursa, a reditelj je oskarovac Danis Tanović.

Uspeh je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. To je gorka oda gradu Zagrebu, koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice. „Uspeh“ je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

Izvršni producenti serije su Stiv Metjuz i Džonatan Jang (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan), a supervizorka produkcije je Ema Tarner.

Glavne uloge igraju Iva Mihalić, Uliks Fehmiu, Tara Taler, Toni Gojanović i Marija Škaričić.

https://www.youtube.com/watch?v=b0ItsKO09yQ

  • Save
Previous post „Brzi Brzić” otvara 14. KIDS FEST
GoetheFest
  • Save
Next post „Touch Me Not“ otvara 7. GoetheFEST
Share via
Copy link
Powered by Social Snap