Advertisement Section

Emotivna i inspirativna priča, inspirisana istinitim događajima, sa našim mladim i proslavljenim glumcem Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, premijerno nam stiže na platno bioskopa „Cineplexx” u TC Ušće, 7. marta u 20 časova.  Crvenim tepihom na ovom događaju će prošetati i srpski glumac lično, koji će ovom prilikom pozdraviti publiku.  

Na osnovu pisanja najvećeg ruskog portala posvećenog dešavanjima u filmskoj industriji, nakon svetske premijere u Moskvi, ovaj film preti da postane jedan od najgledanijih filmova svih vremena.

Inspirisan istinitim dogadjajima, „Led” je emotivna priča  o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Glavnu ulogu pored našeg mladog glumca, koji uživa veliku popularnost i poštovanje u Rusiji, Miloša Bikovića, igra prelepa mlada glumica Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov.

https://www.youtube.com/watch?v=lfe0rHcX5Vg&feature=youtu.be

Hoakin Finiks
  • Save
Previous post Da li je ovo najbolja i najmoćnija uloga Hoakina Finiksa?
Next post „Izgrednici“ premijerno 1. marta na FEST-u
Share via
Copy link
Powered by Social Snap