Advertisement Section

Film „Rocketman“, režija Dekster Flečera, je muzičko-vizuelni spektakl koji nam predstavlja životnu priču Eltona Džona, umetnika koji je izvršio ogroman uticaj na muziku i savremenu kulturu čitavog sveta,a bioskopski život u Srbiji započinje u četvrtak 30 maja.

Zasnovana na istinitoj fantaziji, iz potpuno ličnog ugla i sa najiskrenijijim emocijama koje je preživljavao Elton Džon od najranije mladosti, ovaj film će vas oduševiti kako ljudskom pričom, raskošnim kostimima tako i muzičkim i pevačkim izvedbama glavnog glumca Tarona Egertona, koji je otpevao sve pesme u filmu.

U četvrtak 30. maja u bioskopu „Cineplexx Ušće“ sa početkom u 20 časova biće organizovana specijalna projekcija filma na kojoj će prisustvovati brojne poznate ličnosti iz sveta filma, muzike i mode. Svi prisutni imaće priliku da uživaju u najvećim hitovima Eltona Džona kao i da naprave sjajne fotografije u disko foto kutku.

„Rocketman“ je epska muzička fantazija i neverovatna ljudska priča o periodu kada se Elton Džon probijao ka vrhu. Film prati fantastično putovanje i transformaciju talentovanog klavijaturiste Redžinalda Dvajta od stidljivog momka do međunarodnog superstara Eltona Džona. Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je  kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svetskoj sceni pop kulture. U filmu„Rocketman“ takođe glume i Berni Topin, Ričard Mejden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Džon Rid i Brajs Dalas Hauard u ulozi njegove majke.

Mamonga
  • Save
Previous post Film „Mamonga“ u Karlovim Varima
Polusestre
  • Save
Next post Srpska manjinska koprodukcija „Polusestra“ takođe u Karlovi Varima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap