Advertisement Section
Header AD Image

Jesen 2019. je rezervisana za domaću krimi komediju „Ekipa“, koja donosi priču o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima Partizanu i Crvenoj Zvezdi.

U centru priče se nalazi as Partizana, fudbaler Stevanović, kojeg glumi Rade Čosić, ujedno u scenarista ovog filma. Motiv za nastanak ove priče, Ćosić je pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu. Režiju potpisuje Marko Sopić, koji je i sam veliki ljubitelj fudbala i legendarnog fudbalera Dragana Mancea.

Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu sreću se silom prilika za vreme derbija. To veče, jedna torba puna para, mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji.

„Snimali smo na pravom derbiju, sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama i sve je realno. Mi smo se odlučili na taj potez iz više razloga, a najvažniji je da publika doživi atmosferu stadiona u bioskopu,“ rekao je scenarista i glumac Rade Ćosić dodajući „Ovo je komedija sa elementima krimi priče Holivuda, najviše nas porede sa filmom „Sneč”.

Film je okupio poznatu ekipu glumaca među kojima su Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Sergej Trfunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. Specijalni gosti filma su Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.

Taksi bluz
  • Save
Previous post „Taksi bluz” od danas u bioskopima
Govori da bih te video
  • Save
Next post Podrška Filmskog instuta Doha za postprodukciju dokumentarnog filma Marije Stojnić
Share via
Copy link
Powered by Social Snap