Advertisement Section

Glamuroznoj atmosferi koja je vladala Kombank Dvoranom doprinelo je pozitivno uzbuđenje glumaca i autora filma, kao i veliki broj javnih ličnosti koji nisu krili oduševljenje što svojim prisustvom podržavaju ovaj projekat. Publika je aplauzom i povicima podrške pozdravljala umetnike koji su defilovali crvenim tepihom, a oni su im uzvraćali pozitivnim stavom i osmesima.

Posle crvenog tepiha u Kombank Dvorani, zahvaljujući prijateljima iz kompanije CarGo, koji su glumce i autore filma „Ajvar“ vozili svojim najnovijim, luksuznim automobilima marke Jaguar F PACE i I PACE (električno vozilo) oni su se poklonili i publici u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, koja ih je pozdravila velikim aplauzom!

Specijalan gost večeri bio je čuveni švedski glumac Johannes Khunke (serija Most) koji se pojavljuje u filmu „Ajvar“i koji nije krio uzbuđenje što je deo sjajne ekipe i što prisustvuje premijernoj večeri.

Film je producirala filmska kuća „Biberche“, scenarijo potpisuju Anna Marija Rossi i Maja Todorović, u distribuciji „Taramount filma“, nalazi se u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija  uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer je Mateja Rackov.

Film je srpsko crnogorska koprodukcija, producent filma je Nikolina Vučetić Zečević iz filmske kuće „Biberche“ iz Beograda, koproducent je Ivan Đurović iz filmske kuće „Artikulacija“ iz Podgorice. Film je podržan je od strane Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture Republike Srbije kao i Ministarstva kulture Republike Crne Gore.

Ekipa filma Revolt
  • Save
Previous post Premijerno prikazan film „Revolt“
Ekipa 100
  • Save
Next post Domaći film „Ekipa“ „stigao“ do cifre 100 hiljada
Share via
Copy link
Powered by Social Snap