Advertisement Section

Film koji je nastao u rusko – srpskoj koprodukciji ponudiće najbolje iz obe kinematografije, domaće glumce, koje predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorović,  Jelisaveta Teodosić i omiljena imena ruskog glumišta Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Aleksandra Kuzenkina predvođenih rediteljem Konstantinom Statskijim.

„Hotel Beograd” inspirisan je omiljenim ruskim TV serijama „Kuhinja” i „Hotel Eleon”, sa Bikovićem koji tumači glavnog junaka Pavla – Pašu, bogatog naslednika i vlasnika prestižnog hotela Beograd, poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život  pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Ova urnebesna komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona, a moći će da se pogleda i u odabranim bioskopima Evrope, SAD i Kanade. Srpska verzija filma biće premijerno prikazana 14. marta u Podgorici u bioskopu Cineplexx delta City, dok je svečana premijera u Banja Luci zakazana za 18. mart u bioskopu Cineplexx Palas. Premijera u Minhenu održaće se 19. marta (bioskop CinemaxX), 20. marta u Beču (Cineplexx Donau Zentrum), kao i u Cirihu (bioskop RiffRaff) 21. i 22. marta. Produkciju filma potpisuju kuće: START studio, Yellow, Black and White i Archangel Studios. Izvršni poducent je Film District, a distributer filma kuća Art Vista.  

  • Save
Previous post Reditelj Džim Šeridan gost Beogradskog Irskog Festivala
tajna izgubljenog kraljevstva
  • Save
Next post „Tajna izgubljenog kraljevstva” u bioskopima u regionu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap