Advertisement Section

Pisac Stiven King navikao nas je na romane prepune napetosti, užasa i straha. Filmovi inspirisani njegovim delima bude jezu i nemir, ali ništa se ne može porediti sa filmom „Groblje kućnih ljubimaca“, koji je publiku širom sveta ostavio pod snažnim utiskom.

Da podsetimo, film je premijerno prikazan još davne 1989. godine, film je režirala Meri Lambert, a scenario je pisao upravo autor, Stiven King.

Film zbog kojeg dugo nećete moći da zaspite, premijerno će biti prikazan u sredu 10. aprila u bioskopu „Tuckwood Cineplex“. Ako ste doboljno hrabri da podnesete ovu priču, ne propustite premijernu projekciju koja, samo zbog pravih fanova ovog žanra, i dodatne atmosfere, počinje u 22 časa.

Zasnovan na originalnom horor romanu Stivena Kinga, film „Groblje kućnih ljubimaca“ u režiji Kevina Kulša i Denisa Vidmajera prati doktora Luisa Krida (Džejson Klark), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rejčel (Ejmi Sajmic) i njihovo dvoje male dece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Luis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji, Džudu Krendelu (Džon Litgou) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posledice.

Prica na zici
  • Save
Previous post Izgubljeni dokumentarac o Leonardu Koenu na Beldoksu
Filmski centar Srbije
  • Save
Next post Filmski centar Srbije postao član Evropske asocijacije filmskih agencija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap