Advertisement Section

Sutra, 04. januara, na redovnom repertoaru naših bioskopa biće dva nova filma, interesantna komedija „Smanjivanje“ i animirana avantura „Koko“.

„Smanjivanje“ nam govori o tome šta bi se desilo da, kao što je u filmu norveški naučnik izumeo, postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara. Tako smanjeni, ljudi shvataju koliko iznose troškovi života u novom okruženju. Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan čovek, Pol (Met Dejmon) sa suprugom Odri (Kristin Vig) donosi odluku da napusti svoj stresni život u Omahi, da se smanji i preseli u novu, malu zajednicu. Taj izbor pokrenuće lavinu novih izazova i životnih avantura. Pored Meta Dejmona, u najnovijem filmu čuvenog reditelja Aleksandra Pejna, igra i oskarovac Kristof Volc. Volc tumači lik Srbina Dušana Mirkovića, neobičnog i zanimljivog čoveka koji glavnom junaku nudi šansu za novi život.

Iz studija „Dizni/Piksar“ stiže nam prelepa animirana avantura, sinhronizovana na naš jezik. Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta Ektora i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji Iza Migelove porodične istorije.

Zona Zamfirova 2
  • Save
Previous post „Zona Zamfirova 2“ najgledaniji domaći film u 2017. godini
Kejt Blanset
  • Save
Next post Kejt Blančet predsedavaće žirijem 71. Kanskog filmskog festivala
Share via
Copy link
Powered by Social Snap