Advertisement Section

U subotu 16. marta od 18.30 časova u bioskopu „Cineplexx-u“ u Tržnom centru Ušće biće organizovana specijalna projekcija filma „Los Bando“ uz nastup prvog dečjeg rok hora u Srbiji RocHoir.

„Los Bando“ je skandinavski roadmovie o ljubavi, zanosu, avanturi i rokenrolu koji je režirao norveški reditelj Kristijan Lo, poznat po ostvarenjima za mlade. Ovaj film nominovan je za Nagradu mlade publike Evropske filmske akademije (EFA Young Audience Award ), povodom čijeg izbora će 5. maja biti upriličena prestižna filmska manifestacija za mlade u preko 35 držva Evrope i više od 48 gradova, na kojoj će Srbiju predstavljati tinedjžeri iz Gornjeg Milanovca.

Pred sam početak projekcije, od 18.30 časova, na pozornici, u velikoj sali bioskopa, nastupiće fenomenalni „RocHoir kids“ koji broji 40 članova, a koji će izvedbom nekoliko svetskih i domaćih rokenrol hitova napraviti mini koncertni spektakl za sve generacije. To nije kraj, jer sve posetioce „Cineplexx“ bioskopa od 18 časova čeka još jedno malo iznenađenje.

Ova art house komedija u ritmu rokenrola i reli vožnje na putevima sa norveškim pejzažima prati tinedjž bend koji kreće u trku sa vremenom, policijom i roditeljima za vratom, kada saznaju da su primljeni na nacionalno takmičenje. U međuvremenu, posle jedne audicije, primaju devetogodišnju Tildu da im bude basista, i to na violončelu! Lokalnog reli vozača upošljavaju kao prevoznika, a ono što ne znaju je da on ustvari nema vozačku dozvolu. Frontmen benda je zapravo pevač koji baš i ne ume da peva…

Los Bando je od 14. marta na redovnom repertoaru svih „Cineplexx“ bioskopa, Domu kulture „Studentski grad“, Kombank dvorani, bioskopu „Fontana“, „Cine Grand-u“, Kulturnom centru Novog Sada, „Areni Cineplexx“, Kulturnom centru Kruševac, Kulturnom centru Leskovac, kao i u „Abraziji“ Subotica. Distribucija filma podržana je od strane MEDIA fonda.

Kelti
  • Save
Previous post U Beogradu počelo snimanje novog domaćeg filma „Kelti“ Milice Tomović
Next post Plain & Simple
Share via
Copy link
Powered by Social Snap