Advertisement Section

Animirani film iz studija Dizni, „Zaleđeno kraljevstvo 2“ (Frozen 2) premijerno će biti prikazan u sredu 20. novembra u bioskopu „Cineplexx Ušće“ u 19 časova.

Svečanoj premijernoj projekciji, koja će biti prikazana u 3D sinhronizovanj verziji prisustvovaće sjajni glumci koji su naše omiljene likove oživeli na srpskom jeziku: Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, kao i Jana Maričić, rediteljka sinhronizacije.

Kako se približava dan u kome će premijerno našoj publici biti prikazan ova fantastična porodična avantura, uzbuđenje sve više raste, a mališani i dalje ne mogu da se odluče koji lik im je omiljen iz filmske priče koja spaja porodice, budi najtoplija osećanja i razveseljava svako srce.

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U „Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet i verovati da su dovoljne.

Karte za premijeru su rasprodate rekordnom brzinom. Ali ne brinite,  „Zaleđeno kraljevstvo 2“ stiže na redovni bioskopski repertoar u četvrtak 21. novembra, titlovano i sinhronizovano, u 2D i 3D verziji.

Čovek koji je kupio Mesec
  • Save
Previous post Gosti iz Italije dolaze na premijeru filma „Čovek koji je kupio Mesec”
Mater
  • Save
Next post Manjinska koprodukcija „Mater“premijerno na filmskom festivalu u Talinu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap