Advertisement Section
Header AD Image

Pred projekciju filma „Kralj Petar Prvi” sinoć je, u bioskopu „Cineplexx Ušće“, Mitru Mitroviću uručena nagrada za stohiljaditog gledaoca ovog istorijskog spektakla.

Nagradu, vikend za dvoje u Hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu koju je dodelila firma „Šumadija Granit Aranđelovac“, uručio je reditelj filma Petar Ristovski. Uručenju nagrade su prisustvovali i glumci Lazar i Danica Ristovski, kao i Milan Kolak.

I ova projekcija, na kojoj je proglašen dobitnik nagrade, bila je puna, i pored odličnih kritika koje su se pojavile nakon prikazivanja filma, ovo je najveća i najdraža potrvda kvaliteta filma, pa je ekipa filma nagradom htela da se zahvali publici koja od premijere puni bioskopske sale širom Srbije.

Kritičari su do sada, između ostalog, rekli da je film „Kralj Petar Prvi” “izuzetno vešto realizovan spektakl koji pruža vanserijsko bisokopsko iskustvo”, kao i da „film „Kralj Petar Prvi“ poseduje epski zamah i produkcijsku kompetentnost  koji se danas ne sreću u srpskom filmu, a koji u sećanje prizivaju velika ostvarenja Žike Mitrovića i Veljka Bulajića”, te da je „gledaocima obećan spektakl i spektakl ih je doćekao na platnu”.

Easy land
  • Save
Previous post Završeno snimanje filma „Easy Land“ Sanje Živković
Zaspanka za vojnike
  • Save
Next post „Zaspanka za vojnike“ u DKSG
Share via
Copy link
Powered by Social Snap