Advertisement Section

Sedmog oktobra na Prvom programu Radio televizije Srbije (RTS) krenuće emitovanje nove domaće igrane serije „Dug moru“ u režiji Gorana Gajića.

U primorskom selu živi Periša, vlasnik ugostiteljskog objekta burne prošlosti. Perišina žena Svetlana nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima, zato on sam odgaja kćerku Olgu, koja pokušava da pronađe majku. Olga je zaljubljena u Rnja, momka koji je seosko kopile. Periša se protivi toj vezi, terajući Olgu da se vrati na studije u Beograd.

Stvar se komplikuje iznenadnim dolaskom Milutina koji zahteva da mu Periša vrati dug pre roka. A Milutin je, to celo selo zna, zver: u mladosti je trajno obogaljio Popovog sina Zeja. Uznemireni Periša pokušava uz pomoć sestre Mariške da reši problem i bezbednost kćerke. Kada joj tajanstveni stranac, Đorđe donese drvenu kutijicu koja je pripadala njenoj majci, Olga odlazi za Beograd da otkrije porodičnu tajnu.

Pratimo porodične, roditeljske, ljubavne, prijateljske i druge odnose, kroz preplitanje sadašnjosti i prošlosti. Otkrivamo o junacima i ono što ni oni o sebi nisu znali… Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne? Mistična linija prepliće se sa ljudskom dramom naših junaka, koji će u potrazi za ljubavlju i odgovorima morati prvo da se suoče sa sobom. Svako ima svoje „nemilo mjesto“… koje je tvoje?

Serija Dug moru emitovaće se nedeljom od 21 čas na Superstar TV kanalu i ponedeljkom od 20 časova na Prvom programu RTS-a.

Uloge: Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Pavle Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Mišo Obradović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Stela Ćetković, Bojana Maljević.

Kids Fest 2019
  • Save
Previous post Animirani film „Čuvena invazija medveda na Siciliju“ otvara Kids Fest
Jedini izlaz
  • Save
Next post U Beogradu počelo snimanje trilera „Jedini izlaz“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap