Advertisement Section
Header AD Image

Ovih dana pojavio se trejler za novi film Branka Radakovića koga je nazvao „Marketing“. Za nepuna 24 sata nakon što se najava našla na You Tube-u, već ju je videlo preko 1000 ljudi.

Kako i sam naziv kaže, glavna tema je marketing, a Radaković ga je snimao u periodu 2016. i 2017. na više lokacija u Beogradu, Paraćinu, Kikindi, Zagrebu i Splitu.

Do leta bi trebalo biti završena postprodukcija, a ovo je šesti po redu dugometražni film hiperproduktivnog autora koji se pored filma bavi i rok muzikom, poezijom i slikarstvom.

Ono što je zanimljivo za ovo ostvarenje je i to što se Radaković pored uloge snimatelja, scenariste, montažera i reditelja, potpisuje i kao kompletan autor muzike i tekstova. Nedavno mu je izdat prvi solo album pod nazivom „Pakovanje“ za izdavačku kuću „Metropolis Music“, te će se neke od pesama sa tog albuma naći i na filmu. Jedan od hitova sa tog albuma, se takođe zove „Marketing“. Dakle, Radaković je i ovoga puta na specifičan način spojio različite umetnosti kojima se bavi. Ovoga puta, to je i svojevrstan miks i promocije njegovog albuma na kome je sve pesme i sam otpevao.

Branku je ovo i prvo ostvarenja snimano i van Srbije, iako su mu mnogobrojni filmovi, kako kratki, tako i dugometražni, pre ovoga, prikazivani i nagrađivani po celom svetu.

U filmu „Marketing“ se pojavljuje najvećim delom veliki broj ljudi iz sveta muzike, književnosti i filma. U njemu učestvuju: Renato Metessi, Branko Jelić, Boris Malagurski, Nebojša Ilić, Milan B. Popović, Miloš Milekić, Miodrag Stošić, Ivan Bajović, Branka Prišlić, Ena Kundičević, Aleksandra Stanković i mnogi drugi.

Prokupački festival kratkog filma
  • Save
Previous post Prokupački festival kratkog filma u gostima u DKSG
Neputovanja
  • Save
Next post Srpsko-slovački film „Neputovanja“ premijerno na Berlinalu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap