Advertisement Section

Animirana fantazija „Kako dresirati svog zmaja 3“ stiže u sve bioskope i postaje jedna od najomiljenijih i najuzbudljivijih animiranih franšiza. Publika će uživati u spektakularnim vratolomijama omiljenih zmajeva, noćne i dnevne furije, hrabrih Vikinga i istražiti tajanstveni svet mitskih bića u kome su čuda moguća.

Iz studija „DreamWorks Animation“ stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati. Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena. Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračnijom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Prelepu priču o drugarstvu, ljubavi i privrženosti u bioskopima najmlađa publika može pogledati u sinhronizovanoj verziji na našem jeziku, dok je za starije fanove obezbeđena i titlovana verzija ovog filma.

Glasove glavnim junacima u sinhronizovanoj verziji filma pozajmili su Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predrag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić, Željko Maksimović, Marko Mrđenović, Milan Milosavljević, Nemanja Živković, Vesna Paštrović i Kosta Bogdanić. Reditelj sinhronizacije je glumac Milan Antonić.

Kapetan Marvel
  • Save
Previous post Od danas u bioskopima „Kapetan Marvel“
Eurochannel
  • Save
Next post Mart mesec na kanalu Eurochannel
Share via
Copy link
Powered by Social Snap