Advertisement Section

Filmske radosti
  • Save

„Filmske radosti” je jedan od retkih sajtova u Srbiji koji je u potpunosti posvećen sedmoj umetnosti. Projekat je pokrenut iz zagriženosti prema filmskim ostvarenjima koju nismo znali bolje da kanališemo. 🙂

Trudimo se da uvek imamo sveže i zanimljive vesti, recezije, intervjue, reportaže, predloge, kritike, osvrte… Naravno, tu je i forum koji je otvoren za kreativnu diskusiju i polemiku.

Pored svega toga, možete naći programski vrlo šarenolike „on line projekcije” (FR KINO) gde ćete uživati u radovima (ne)otkrivenih talenata uglavnom domaće produkcije.

Namera nam je da postanemo vodeći sajt ove tematike u regionu [ inače, vrlo smo skromni 🙂 ] i uporno idemo ka tome da se pozicioniramo kao važan filmski informator sa sadržajima posvećenim sedmoj umetnosti za iskrene filmofile. Uređenje sajta obogaćujemo mnogim multimedijalnim i interaktivnim sadržajima, ali smo otvoreni za sugestije i predloge jer stalno usavršavamo postojeći izgled.

Ostvarili smo saradnju sa najznačajnijom filmskom institucijom na Balkanu, Jugoslovenskom kinotekom i sa skoro svim filmskim festivalima u Srbiji, ali i okolini…

Širimo ruke tako da vas srdačno pozivamo na filmske radosti! 🙂

Društva, ali i pomoći, nikada nije dosta! 😉