Advertisement Section

Na partnerskom sajtu „Cinesseum“ u naredna 24 sata traje akcija „1+1 gratis. Kupite kartu za bilo koji film i dobijate još jednu kartu potpuno besplatno za film po Vašem izboru.

Čim kupite kartu, pošaljite nam email na office@cinesseum.com sa nazivom filma za koji želite gratis kartu i u roku od nekoliko minuta će Vas karta čekati na Vašem nalogu. Promocija ističe za 24 sata.

Poslednji film koji je dodan na platformu je „Između dana i noći“ u režiji Andre Martinovića.  Tri priče o ocu i sinu u tri vremenska razdoblja: kraj Drugog svetskog rata, pad Berlinskog zida i period nakon raspada Jugoslavije. „Između dana i noći“ zapravo čine tri hronološki poređana, zasebna i jasno odvojena kratka filma o mitskom odnosu oca i sina, čije živote na ovim prostorima turbulentno uslovljavaju ratovi i politika. U svakoj od priča, otac i sin će se naći u jedinstvenim, graničnim situacijama, u kojima dolazi do borbe za vlastitu egzistenciju. Odluke koje će morati da donesu, promeniće njihove živote zauvek i ništa više neće biti isto. Vrsna glumačka ekipa koju predvode Marko Baćović, Tihomir Stanić i Lazar Ristovski uspevaju da dočaraju intimno preživljavanje osetljivih odnosa i da nas ubede da im poverujemo šta osećaju, uspevaju da i mi to osetimo svakim svojim čulom. Ovo je snažan film o prošlosti koja se na ovim prostorima nikad ne završava i posle koga ćete još dugo ostati zamišljeni.

„Cinesseum“ je TVOD platforma, jedina ovakve vrste na svetu, na kojoj možete legalno da gledate najnovije filmove u isto vreme kada se prikazuju i u bioskopima. Od sada iz udobnosti svog doma možete da uživate u najnovijim filmskim ostvarenjima zajedno sa svojom porodicom i prijateljima.

„Cinesseum“ funkcioniše po principu prodaje karata – isto kao i današnji bioskopi. Dovoljno je da izaberete film koji želite da gledate, kupite kartu i pogledate ga iz udobnosti svog doma. Sa jednom kartom film možete pogledati sa neograničenim brojem ljudi. Takođe, sa jednom kupljenom kartom moguće je jednom pogledati film (isto kao i u bioskopima), s tim što na Cinesseum-u Vi birate vreme kada ćete ga pogledati. Nakon što pogledate film, karta se automatski poništava, pa ukoliko želite ponovo da ga pogledate, potrebno je da kupite novu kartu.

Ivana Mladenović - Foto: B. Tutorov
  • Save
Previous post Ivana Mladenović, rediteljka: Koga zanima film o porodici?
  • Save
Next post Branka Katić i Rejf Fajns u filmu „The King’s Man: Početak”
Share via
Copy link
Powered by Social Snap