Advertisement Section

Izvor: Filmske radosti

Međunarodni Festival podvodnog filma, koji se održava po 21 put, u Beogradu u Dvorani kulturnog centra i Jugoslovenskoj Kinoteci.

Međunarodni festival podvodnog filma u Beogradu je jedinstvena prilika da zavirite u podvodni svet, da saznate više o tome kroz filmove, fotografije, sastanke sa autorima i ostalim podvodnim avanturistima i entuzijastima.

Kao i obično, festivalski program obuhvata takmičenje u kratkometražnim filmovima, podvodnim fotografijama, izložbu dečijih crteža, predavanja, prezentacije i mnoge druge događaje.

U petak 15. decembra sa početkom od 19 časova u Dvorani kulturnog centra biće prikazan dugometražni dokumentarni film „Čovek delfin“ .

Za vikend 16. i 17. decembra , u Jugoslovenskoj kinoteci od 19 i 21 časova festival će biti nastavljen.

Međunarodni Festival Podvodnog Filma u Beogradu održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva za kulturu Republike Srbije i Sekretarijata za kulturu Grada Beograda, kao i Saveza ronilaca Srbije – SOPAS.

Moto Festivala je „Neka vode uvek budu čiste“, a filmovi koji će se prikazati na Festivalu su edukativnog karaktera i doprinose razvijanju ekološke svesti i širenju znanja o potrebi zaštite životne sredine.

Kavaljer
  • Save
Previous post Kvaljer (Atina R. Cangari, 2015)
Natasa Miljus
  • Save
Next post Nataša Miljuš – Intervju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap