Advertisement Section

Za sve ljubitelje horor žanra, za one koji uživaju u filmu punom napetosti i neočekivanih, jezivih obrta, iz „Blumhouse“ studija stiže nam jedan od najstrašnijih filmova godine „Keva“, u režiji Tejta Tejlora.

Ukoliko ste dovoljno hrabri da se suočite sa strahom i smeli da zavirite u najmračnije tajne iskrivljenog uma, bićete oduševljeni ovim filmom koji nam predstavlja producent kultnih horora „Beži“ i „Noć veštica“.

Oskarovka Oktavija Spenser tumači lik Su En, žene koja živi mirnim i povučenim životom u malom gradu u Ohaju. Jednoga dana, tinejdžerka Megi, koja se tek doselila u grad, zamoli Su En da kupi alkohol za nju i njene drugove i Su En to doživi kao šansu da stekne nove, mlade prijatelje. Ona nudi tinejdžerima mogućnost da piju alkohol a da posle ne voze do kuće tako što ih poziva u svoj podrum. Ali, postoje određena pravila: jedno uvek mora ostati trezno, nema psovanja, nikad ne ulaziti u kuću i obraćati joj se sa „Keva“. Ali Kevina ljubaznost počinje da prelazi u opsesiju, pa san o dobrom provodu postaje noćna mora ovih tinejdžera. Kevin podrum od najboljeg mesta u gradu postaje najstrašnije mesto na svetu.

Od četvrtka, 13. juna film „Keva“ ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju.

Circle 2019
  • Save
Previous post Rediteljka Anđelka Vujinović odabrana za „CIRCLE 2019“ program za usavršavanje filmskih autorki
Anđeo čuvar
  • Save
Next post Psihološki triler o seriji ubistava pod hipnozom sa Radetom Šerbedžijom u bioskopima od 20. juna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap