Advertisement Section

Nakon uspeha nezavisnog italijanskog animiranog filma „Leo da Vinči: Misija Mona Liza” distributerska kuća „2i Film Srbija“ u bioskope donosi neodoljivu porodičnu pustolovinu o omiljenim kućnim ljubimcima „Tajne avanture mačaka” sinhronizovanu u 2D i 3D tehnologiji, koja će premijerno biti prikazana 6.10. u bioskopu „Cineplexx Delta City“.

U novom sinhronizovanom crtanom filmu „Tajne avanture mačaka“ uživaćemo u pustolovini za celu porodicu i upoznati se mačjim izletima u nepoznato. Glavne uloge tumače sjajni glumci: Marko Kon (Pufna), Marko Mandić (Ćufta), Tijana Dapčević (Mara), Viktor Savić (Bora) i Dragan Vujić Vujke.

U maestralnoj kineskoj animiranoj pustolovini reditelja Gari Vanga susrećemo se sa nizom avantura najvećih tajnih agenata među životinjama – mačkama. Pufna je debeo i lenj mačak, koji često sedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Ćuftom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, neželeći da iz njega izlazi u spoljni svet koga se plaši zbog trauma iz prošlosti. Ćufta je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću, i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju.

„Ovaj film je pravi praznik za oči, a sa maestralno urađenom sinhronizacijom, čiji sam na sreću bio deo. Mogu slobodno da kažem da je i praznik za uši. Ako se gledajući ovaj film budete zabavljali bar pola koliko smo se mi zabavljali snimajući ga, onda ćete se provesti jako, jako dobro,“ Marko Kon, Pufna

Najbrže mališane koji dođu na premijeru u „Cineplexx Delta City“ 6. oktobra od 15 časova očekuje specijalan program i prisustvo dela glumačke ekipe koja učestvuje u sinhronizaciji, kao i mnoštvo poklona koje su pripremili partneri premijere: vaučeri za mačju hranu koju dodeljuje „Farmina“, vaučeri za učenje stranih jezika online škole jezika „Speak Academy“, „Pika Pau“ ekološke igračke, Škrabac majice, notesi i šolje, Glazura poklon krofne, i Ćao šećeru pakovanja najslađih zdravih slatkiša. Pored slikanja po licima koji će mališane pretvoriti u njihove omiljene ljubimce, za sve njih partneri (Happz face painting) i „2i Film“ pripremili su i edukativne i kreativne radionice već od 15 časova među kojima su „Farmina“ edukacija o ishrani maca, bojanke iz filma, Zlatiborac mališanima donosi točak sreće, a Orkica u okviru Dečjeg kluba organizuje radionicu „Telo mace ume da govori“ u okviru promocije humanitarne kampanje „Napravimo mesto za promene“. Za sve one koji bi voleli da postanu srećni vlasnici ljubimaca, nekih budućih tajnih agenata, imaće priliku da pronađu svoju mačju ljubav i udome je na premijeri zahvaljujući felinološkom društvu „Le petit“. Svi usvojitelji i prisutni na premijeri dobijaju na štandu „Farmina“ Savetovališta za ishranu mačaka i pasa besplatan savet, plan ishrane i vaučer za svog agenta. Premijeru će svečano otvoriti Hor škole pevanja „Voice Stars Factory“ sa pesmom iz filma i nastup baletskog studija DKCB-a sa numerom  „Love Cats“.

Nakon filma sledi poklon glumaca, koji će se fotografisati sa mališanima i potpisivati postere, kao i dečji koktel koji su za najmlađe pripremili Zlatiborac, Neven bio centar, sladoled Kuglice, zdravi slatkiši Ćao Šećeru i Glazura krofne.

https://www.youtube.com/watch?v=uskPtHkZWhA

Vecernja Skola
  • Save
Previous post Kevin Hart vas vraća u školske klupe
Kradljivci
  • Save
Next post Dobitnik Zlatne palme otvara 24. Festival autorskog filma
Share via
Copy link
Powered by Social Snap