Advertisement Section

Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, zvanično su saopštili da je naslov 25. filma o Džejmsu Bondu „No time to die“.

Od Alberta R. Brokolija iz „EON Productions“ kompanije i studija „Metro Goldwyn Mayer“ (MGM) i „Universal Pictures International“, u režiji Kerija Džodžija Fukunage, dolazi nam film u koje Danijel Krejg po peti put tumači lik koga je stvorio Jan Fleming, agenta 007. Pisan od strane Nila Pervisa i Roberta Vejda, Kerija Džordžija Fukunage, Skota Z. Bernsa i Fibi Voler-Bridž, film „No time to die“ trenutno je u fazi produkcije. U naše bioskope film stiže 2. aprila 2020. godine.

U filmu „No time to die“takođe glume i Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris, Bili Magnusen, Ana de Armas, Rori Kinir, David Denčik, Dali Bensalah, kao i Džefri Rajt i Rejf Fajns.

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Filmovi „Kazino Rojal“, „Zrno utehe“, „Skyfall“ i „Spektra“, zaradili su preko 3.1 milijardi dolara širom sveta. „Skyfall“ (1.1 milijardu dolara) i „Spektra“ (880 miliona dolara) su filmovi sa najboljom zaradom u okviru ove franšize.

Najtopliji dan leta
  • Save
Previous post Filmovi Maše Šarović i Borisa Malagurskog na festivalu u Sarajevu
Filmski susreti
  • Save
Next post Stiže nam 54. Festival glumačkih ostvarenja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap