Advertisement Section

Obaveštavamo vas da će sutra, 7.februara. 2018. godine biti održana premijera filma „Pedeset nijansi – Oslobođeni” (Fifty Hades Freed).

Treći i poslednji nastavak ljubavne priče koja je zaintrigirala ceo svet, premijerno će biti prikazan 7. februara u domaćim bioskopima.

U bioskopu „Cineplexx UŠĆE” u tržnom centru Ušće, film će premijerno biti prikazan u (trenutno) pet dvorana, a svi posetioci moći će od 19:30 časova da uživaju u muzici iz filma i prigodnom koktelu, upriličenom za svečanu premijeru. Mnoge javne ličnosti posetiće bioskop i prošetati crvenim tepihom.

U bioskopu „Tuckwood Cineplex”, u saradnji sa radiom Naxi, od 19:30 časova takođe će biti organizovan koktel za sve ljubitelje ove filmske priče.

Anastazija Stil i Kristijan Grej su par čija će strasna ljubav u ovom delu biti krunisana brakom. Ana će DA izgovoriti u prelepoj venčanici kreatorke Monik Lilije, a neodoljivi gospodin Grej obećao joj je večnu ljubav i sigurnost. Međutim, njihov idiličan život naići će i na prepreke i izazove.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson vraćaju se kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine!

Na redovnom repertoaru svih bioskopa „Pedeset nijansi – Oslobođeni” naći će se od četvrtka 8. februara

Mimi Vlaović
  • Save
Previous post Korisni saveti sa Kustendorfa za mlade filmske stvaraoce (Roskam, Vilaluna i Kiang)
festival snimateljski ostvarenja
  • Save
Next post Završen festival snimateljskih ostvarenja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap