Advertisement Section

Svečana premijera filma „Vojna akademija 5“, održaće se u sredu, 2. oktobra u 20:30 sati u Sava centru, već narednog dana film će početi sa prikazivanjem u bioskopima širom zemlje i regiona.

Novo filmsko ostvarenje donosi avanture poznatih junaka koji prolaze kroz nove životne izazove. Od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića, koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, do životnih, poput Roksande i Vasiljevića, koji će se boriti za opstanak veze, ali i Saše i Klisure, koji će se boriti  za potomstvo. U novom nastavku pratićemo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada će na test izdržljivosti doći njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Na radost gledalaca, družimo se ponovo sa omiljenim glumcima. U glavnom ulogama i u ovom nastavku su: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragićević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Olga Odanović, Dragana Dabović, a tu su i Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski i Darko Tomović.

Režiju potpisuje Dejan Zečević, scenaristi su Željko Hubač i Zorica Cvijetić, kostimograf je Lana Pavlović, scenograf Aleksandar Cvijanović, a montažer Aleksandar Popović.

Film je snimljen u produkciji kuće „Nira Pro“, a za distribuciju je zadužena kuća „Art Vista“.

Njen miris, Aleks Ros Peri
  • Save
Previous post Elizabet Mos kao Pank heroina
Slobodna zona
  • Save
Next post Konkurs za volontere i volonterke Filmskog festivala Slobodna zona
Share via
Copy link
Powered by Social Snap