Advertisement Section

„I’ll be back!” – Čuvena replika koju izgovara jedan od najomiljenijih robota kog tumači Arnold Švarceneger u filmu „Terminator“ iz 1984. godine ispunila je očekivanja ljubitelja franšize.

Od 31. oktobra u bioskopima će se naći film „Terminator: Mračna sudbina“ koji predstavlja, kako autori najavljuju nastavak drugog dela filma iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti  Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor.

Osim glumačke ekipe poznatoj priči o robotu, posle skoro trideset godina vraća se i Džejms Kameron, filmadžija od koga je sve počelo. Ovaj put samo u ulozi scenariste. Njegovi filmovi, prvi „Terminator“ iz 1984. godine i još čuveniji drugi „Terminator 2 Sudnji dan“ koje je i režirao, obeležili su kraj jedne ere.

Iako je napravio pauzu u kreiranju Terminatora i prepustio franšizu drugim filmskim radnicima, prema rečima aktera, za ovaj šesti nastavak filma Kameron je vrlo zainteresovan i uključen: „Znate da je Terminator njegova „beba“ i veoma je prisutan na snimanju“, rekao je u jednom od intervjua glumac Arnold Švarceneger.

Ovaj, poslednji nastavak priče o Terminatoru snimio je Studio „20th Century Fox“ i rediteljsku palicu prepustio Timu Mileru („Dedpul“), a u ostalim ulogama našli su se glumci Natalia Rejes, Gabriel Luna, Dijego Boneta, Mekenzi Dejvis i drugi.

Nedelja kritike
  • Save
Previous post Donosimo vam selekciju kratkih filmova Nedelje kritike kanskog festivala
Između dana i noći
  • Save
Next post Srpsko-crnogorski film „Između dana i noći“ u bioskopima od 6. juna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap