Advertisement Section

Ljubitelji Star Wars-a imaće priliku da u sredu 23. maja u 19 časova  u renoviranom Domu sindikata – Kombank dvorani premijerno pogledaju još jednu priču iz Star Wars univerzuma, pod nazivom „Solo Star Wars priča”. Film će se na redovnom bioskopskom repertoaru  Kombank dvorane naći od 24. maja.

„Solo Star Wars priča“ govori o Han Solu, junaku iz sage Ratovi zvezda, koga tumači glumac  Alden Erenrajh. On će ovoga puta „hodati u čizmama” Harisona Forda koji je ranije tumačio ovaj epski lik. U ostalim ulogama su i Vudi Harelson, Emilija Klark, Donald Glover, Tandi Njuton, dok je režija Solo Star Wars priče poverena Ronu Hovardu, a scenario potpisuje Džon Kasdan.

Ovaj naučno – fantastični filmski hit ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

Ljubitelje Star Wars-a na premijeri u Kombank dvorani očekuje i bogat zabavni program: fotografisanje sa kostimiranim junacima filma; igranje video igrica sa tematikom Star Wars -a, ali i brojni pokloni. Nakon završetka projekcije, za fanove je organizovano druženje u Maršalovom salonu. Posetioci dvorane, imaće jedinstvenu priliku da „Solo Star Wars priču“ pogledaju u Velikoj sali opremljenoj po poslednjim standardima audio i vizuelnog identiteta.

Projektor BARCO 4K HFR, predstavlja najnoviji standard za produkciju slike u visokoj rezoluciji.Ostalih 5 sala su opremljene NEC laserskim projektorima poslednje generacije.

Filmovi se u svim salama prikazuju sa posebnog Silver screen platna, koji omogućava kristalnu i jasnu sliku.

Ederlezi Rising
  • Save
Previous post „Ederlezi Rising” pronašao distributera u SAD
Kan 2018
  • Save
Next post Pobednici filmskog festivala u Kanu uskoro u Srbiji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap