Advertisement Section

Nova domaća komedija „Taksi bluz“, koja je od početka prikazivanja izazvala ogromno interesovanje publike, za četiri dana zabeležila je 50.000 gledalaca širom Srbije, što je ujedno i pokazatelj da ubrzo posle „Južnog vetra“ imamo još jedan hit film u bioskopima.

U ovoj  romantičnoj komediji gledaoci prate dogodovštine glavnog junaka, simpatičnog, nesnađenog, dramaturga koji godinama radi kao taksista. Njegove avanture pratimo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja pretvoriće se u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

Glavne uloge u ovoj filmskoj priči, pored Andrije Miloševića, tumače Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković, Miloš Samolov, Aleksandar Meda Jovanović i drugi.

Reditelj filma je Miroslav Stamatov, scenaristi su Marko Backović i Marko Jocić, koji je ujedno, uz Andriju Miloševića, i producent filma.  Film su producirale „Viktorija film“ i „Klan Production“, a distributer filma je „Art Vista“.

Želimir Žilnik
  • Save
Previous post Nagrada Centralnoevropske inicijative za Želimira Žilnika
Dok1 - festival dokumentarnog filma
  • Save
Next post U prodaji ulaznice za prvi „ДОК #1” festival
Share via
Copy link
Powered by Social Snap