Advertisement Section

Svečana premijera dugoočekivanog nastavka filma koji ujedno ledi i otapa naša srca stiže u bioskope 20. novembra od 19 časova.

Prvi deo Diznijeve priče o sestrama Ani i Elsi ostavio je veliki utisak na generacije dece, kao i odraslih, ali i mnoga pitanja… Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i izuzetno uzbudljivo putovanje. U ,,Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U ,,Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Jedan od najgledanijih animiranih filmova ikada, i svakako među najpopularnijim likovima iz Diznijeve radionice, vraća se na veliko platno, a mi s nestrpljenjem iščekujemo 21. novembar i drugi deo ove bajkovite priče. Neverovatni prizori, do sad neviđena magijska bića, trolovi i Olafov neodoljiv šarm učiniće da pomislimo da ništa nije nemoguće, a da je naš svet satkan od čarolije.  Sven i Kristof iznova će nas očarati humorom i svojim prijateljstvom. Muzika je i dalje nezaobilazan moment, a možda čak  nadmaši dobro poznati zvuk pesme ,,Sad je kraj”. Avantura koja predstavlja svojevrstan kulturološki fenomen, jer smo se prvi put sreli sa princezama sa kojima smo mogli da se identifikujemo i to ne samo devojčice, već i dečaci.

Film će se prikazivati u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji, a glasove glavnim junacima pozajmljuju Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić i Jana Maričić.

https://youtu.be/GfGI6sgSV3M

Valjevski filmski susreti
  • Save
Previous post Otvorene prijave za takmičarski program festivala „Valjevski filmski susreti”
Festival autorskog filma
  • Save
Next post Poznat glavni program 25. Festivala Autorskog filma
Share via
Copy link
Powered by Social Snap