Advertisement Section

Najraspevaniji i najromantičniji film ove godine, „Mama mia! Idemo ponovo” stiže u naše bioskope 19. jula. Karte za premijerne projekcije 18. Jula, puštene su u prodaju.

Ako volite leto i more, ako ste spremni da se upustite u ludu avanturu, da zapevate najveće hitove grupe ABBA i uživate u romantici i ljubavi, „Mama mia! Idemo ponovo” je film čiju premijeru ne smete propustiti!

Spremite se da pevamo i igramo, spremite se za smeh i ljubav koja iznova počinje. Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done, Endi Garsija i dobitnica Oskara, Šer, nastavak muzičke komedije puniće bioskopske dvorane ove godine. Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred – nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

„Mama mia! Idemo ponovo” i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman, dok je Krajmer takođe i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma „Best Exotic Marigold Hotel“) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Na telu i na dusi
  • Save
Previous post Počinje predfestivalski program 25. Festivala evropskog filma Palić
Srecan kao Lazaro
  • Save
Next post „Srećan kao Lazaro“ otvara Palićki festival
Share via
Copy link
Powered by Social Snap