Advertisement Section

U susret premijeri filma „Paklene ulice – Hobs i Šo“ (Fast & Furious Presents: Hobbs &Shaw) ovog vikenda, 27. i 28. jula od 12 do 21 čas na centralnom trgu trđnog centra Ušće, biće organizovan jedinstven i neponovljiv Pakleni izazov, na poligonu Sportske akademije Kočović.

Potrebno je okupiti tročlanu ekipu, navesti imena članova ekipe, i prijaviti se ili na licu mesta ili putem društvenih mreža bioskopa Cineplexx i Taramount filma.

U tročlanoj ekipi filma su Hobs, Šo i Hati, a na vama je da napravite najbolji izbor, kako biste osvojili vredne nagrade.

Suočite se sa Pakleni izazov, i uz smernice profesionalnih trenera Sportske akademije Kočović savladajte naš poligon! Veslanje, iskoraci, skakanje, sklekovi, za svakoga po nešto.

Sve učesnike očekuju pokloni, a za najbolje pripremili smo mesečne članarine u Sportskoj akademiji Kočović, Under Armour poklone i naravno bioskopske ulaznice za prvi Action Night 1. avgusta u bioskopu „Cineplexx“ u Ušću.

Partneri događaja su „Cineplexx“, „Taramount film“, Sportska akademija Kočović, Ušće, Under Armour, Rexona i PLAY radio.

I to nije sve! Slušajte PLAY radio i iskoristite mogućnost da osvojite karte za svečanu premijeru filma zbog koga se diže prašina u celom svetu!

Premijera filma „Paklene ulice – Hobs i Šo“ biće 31. jula u odabranim bioskopima, a od 1. avgusta film će biti deo redovnog repertoara svih bioskopa.

Gordan Matić
  • Save
Previous post Gordan Matić novi direktor Filmskog centra Srbije
Palic 2019
  • Save
Next post Otvorena takmičarska selekcija „Paralele i sudari“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap