Advertisement Section

Tradicionalno filmsko veče namenjeno pripadnicama lepšeg pola, Ladies Night, održaće se 19. septembra u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, uz premijeru francuskog blokbastera „Ona mi je sve” („Mon Inconnue”) u distribuciji „Dexin Filma“.

Ova romantična komedija je vešto zamišljena mešavina filmova „Pedeset prvih sastanaka”, „Večiti sjaj besprekornog uma” i drugih značajnih filmova koji uključuju ljubav, pamćenje i sumnjive kvantne teorije.  U okviru Ladies Night biće organizovani pokloni iznenađenja za gledaoce, među kojima je i Travelino poklon za najsrećnije: putovanje za dvoje u Veneciju!

U filmu „Ona mi je sve”  Rafael i Olivija žive u srećnom braku. Nakon 10 godina zajedničkog života i uspešne karijere, Rafael ima sve – ili bar tako misli. Posle žučne svađe sa ženom, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života – koja u ovom novom svetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on.

Slobodna zona
  • Save
Previous post Konkurs za volontere i volonterke Filmskog festivala Slobodna zona
Kids fest 2019
  • Save
Next post KIDS FEST – „Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo”
Share via
Copy link
Powered by Social Snap