Advertisement Section
Header AD Image

U sredu, 11. decembra, Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Branka Petrić, Paulina Manov i ostali glumci i autori  filma pokloniće se publici u bioskopima Kombank Dvorana u 20.30 časova i „Cineplexx Ušće“ u 19.30 časova.

Karte za premijerne projekcije su u prodaji i možete ih nabaviti na blagajnama bioskopa.

Film „Ajva“, produkcijske filmske kuće „Biberche“, u režiji Ane Marie Rossi, po scenariju koji potpisuju rediteljka i Maja Todorović, u distribuciji „Taramount filma“, na redovni bioskopski repertoar stiže u četvrtak 12. decembra.

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija  uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer je Mateja Rackov.

Film je srpsko crnogorska koprodukcija, producent filma je Nikolina Vučetić Zečević iz filmske kuće „Biberche“ iz Beograda, koproducent je Ivan Đurović iz filmske kuće“ Artikulacija“ iz Podgorice. Film je podržan je od strane Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture Republike Srbije kao i Ministarstva kulture Republike Crne Gore.

Neobični
  • Save
Previous post Vensan Kasel Vas poziva da pogledate najnoviji trejler za film „Neobični“
Crni petak
  • Save
Next post Groznica sniženja u „Cineplexx“ bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap