Advertisement Section

Novi napeti, akcioni triler „Putnik“ u kom Lijam Nison igra glavnu ulogu, u naše bioskope stiže u četvrtak 1. februara.

„Putnik“  je napeti i uzbudljivi triler koji govori o čoveku koji je primoran da se bavi kriminalnim radnjama, jednog naizgled običnog dana, po povratku kući sa posla. Glumačka legenda Lijam Nison vraća se na veliko platno u filmskoj priči o čoveku koji grozničavo pokušava da spreči veliku katastrofu koja može da se desi u jednom međugradskom vozu.

Film bioskopskoj publici postavlja pitanje šta bi svaki pojedinac uradio ako bi mu potpuni stranac predložio da uradi nešto naizgled nebitno, za ogromnu finansijsku nadoknadu. Reditelj je istakao da je ovo film o filozofskom pogledu na izbor u kome naš glavni junak, čovek od šezdesetak godina koji upravo dobija otkaz, bez ušteđevine i u kreditima, mora da se suoči sa opcijama koje mu se nude. Da li će misliti samo na sebe ili će uzeti u obzir moralne posledice, to je pitanje koje će postaviti svako ko bude gledao film.

Nakon globalnog uspeha filmova „Bezimeni” (Unknown), „Non – Stop” i „Jurnjava cele noći” (Run all night), filmska zvezda Lijam Nison i reditelj Haume Kolet – Sera sarađuju po četvrti put na eksplozivnom trileru „Putnik” (The Commuter).

46 FEST
  • Save
Previous post Objavljen program 46. Fest-a
Milos Bikovic i Antonio Banderas
  • Save
Next post Banderas i Biković zajedno u ruskom filmu o kockarima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap