Advertisement Section

U sredu, 11. decembra od 19 časova, „Cineplexx“ bioskopi prelaze na sledeći nivo. Premijerna projekcija filma „Džumandži: Sledeći nivo”, doneće nove izazove na koje niko nije bio spreman. Karte su u prodaji na blagajni„Cineplexx bioskopa“.

Posetioci „Cineplexx“ bioskopa imaće priliku da pogledaju nastavak filma „Džumandži“, koji obećava još uzbudljivije avanture glavnih likova i još neizvesniju završnicu. Pored filma, one najhrabrije očekuje i Džumandži izazov. U svim „Cineplexx“ bioskopima posetioci će moći da se takmiče u preciznosti, brzini i snalažljivosti u nekoliko zanimljivih i neobičnih aktivnosti. Naravno, one koji se najbolje pokažu očekuju i jedinstveni pokloni. U TC Ušću, ljubitelji video igrica moći će i da se oprobaju u igranju „Džumandžija“, kao i da se druže sa omiljenim YouTube zvezdama.

Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

https://youtu.be/n99mT4u1l6M

Dnevnik Diane Budisavljević
  • Save
Previous post Film Dnevnik Diane Budisavljević otvara „Valjevske filmske susrete”
Glavni heroj
  • Save
Next post Pogledajte prvi trejler za film „Glavni geroj“ sa Rajanom Rejnoldsom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap