Advertisement Section

Glavna uloga pripala je jednom od omiljenijih holivudskih glumaca Rajanu Rejnoldsu (Deadpool) koji igra bankarskog službenika Gaja koji otkriva da je sporedni lik u brutalnoj video igrici nazvanoj Slobodan grad. Kada je Gajeva banka opljačkana sedamnaesti put u danu, on počinje da shvata da stvari ne idu kako treba.

Glumac je nazvao ovaj film savremeni „Povratak u budućnost”, za nove generacije, a kako ističe najnovija avantura „Glavni heroj” mu je najbolje iskustvo koje je imao do sada, naglasivši da mu je ostvarenje „Dedpul” veoma drago, ali poseban mu je bio rad na filmu „Glavni heroj”.

Priča koegzistira između stvarnog sveta i imaginacije, a reditelj Šon Levi ističe da film nije samo spektakl: „Priča je veoma okrenuta samim likovima. Film govori o uspon idealista u svetu koji je veoma mračan”.

Film „Glavni heroj” snimio je studio „20th Century Fox“, a osim Rajana Rejnoldsa u ostalim ulogama našli su se i Džo Keri (Joe Kerry), Džodi Komer (Jodie Comer), Oven Burk (Owen Burke), Britne Oldford (Britne Oldford) i drugi.

Džumandži, sledeći
  • Save
Previous post Džumandži dan u bioskopima „Cineplexx“
Moj jutarnji smeh
  • Save
Next post „Moj jutarnji smeh“ najbolji dugometražni film Pančevo Film Festivala
Share via
Copy link
Powered by Social Snap