Advertisement Section

Ponedeljak je u renoviranom  Domu sindikata – Kombank dvorani od sada rezervisan za popuste na filmsku zabavu. Pod nazivom „Filmski ponedeljak“, svakog prvog radnog dana u nedelji u novom ambijentu možete ostvariti popuste na cenu karata za sve projekcije.

Za sve posetioce omogućen je i  besplatan „Loyality” program namenjen svim generacijama. Film klub (Namenjen je svim ljubiteljima bioskopa i filmske umetnosti, koji od svog omiljenog bioskopa očekuju više), Porodični klub (Za porodice sa decom do 13 godija, čime se ostvaruje popust za celu porodicu), Teen klub (Namenjen je osobama od 14 do 19 godina i omogućava brojne popuste).  Mislilo se i na starije sugrađane, pa je osmišljen i Senior klub namenjen osobama starijim od 55 godina, koji svojom karticom ostvaruju popuste i brojne pogodnosti u Kombank dvorani.

Svoje filmske idole posetioci će moći da gledaju u najsavremenije opremljenim salama koje su napravljene po poslednjim parametrima audio i vizuelnog identiteta.

Projektor u Velikoj sali BARCO 4K HFR, predstavlja najnoviji standard za produkciju slike u visokoj rezoluciji. Ostalih 5 sala su opremljene NEC laserskim projektorima poslednje generacije. Filmovi se u svim salama prikazuju sa posebnog SILVER SCREEN platna, koji omogućava kristalnu i jasnu sliku.

Sala 6, nekadašnja sala 2, je prva sala u Srbiji koja poseduje DOLBY ATMOS zvuk. To garantuje nezaboravan audio doživljaj.

Sedišta u svim salama napravljena su od specijalnih materijala, koji garantuju udobnost, te će posetiocima omogućiti da se osećaju kao kod kuće.

Podsetimo, na rekonstrukciji Doma sinidkata radilo se čitavih 10 meseci, a uloženo je blizu 4,5 miliona evra.

Spanski metar
  • Save
Previous post Deset premijera na ovogodišnjem Španskom metru
Predator Evolucija
  • Save
Next post Prvi trejler za film „Predator: Evolucija“ je sleteo na Zemlju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap