Advertisement Section

Gaj Riči važi za kultnog režisera i ima čitavu armiju poštovalaca među iskrenim ljubiteljima filma. Ovoga puta donosi nam sofisticiranu krimi priču „Gospoda” koju s nestrprljenjem očekujemo 23. januara od 20 časova na Action night događaju u „Cineplexx“ bioskopima.

Ovakvu reputaciju, poznati reditelj duguje prvenstveno svojim slavnim počecima u industriji indi filmova. Skoro pa svaki obožavalac s pravom prvo pomisli na dva možda i najbolja filma koja je Riči snimio „Dve čađave dvocevke” i „Sneč”. Ređali su se zatim „Šerlok Holms”, „Rokenrola” i drugi filmovi. Karakteristika njegovih filmova, svakako su i sjajne glumačke postavke, pa ćemo tako u filmu „Gospoda” gledati Hjua Granta, Čarlija Hanama, Kolina Farela predvođene dobitnikom Oskara Metjuom Mekonahijem, koji će nam dočarati kriminalni milje jedne svetske metropole.

Svi naši posetioci te večeri zagrejaće se za film uz bezalkoholno Heineken pivo, a VT mašne pokloniće jednu svoju fenomenalnu leptir mašnu najsrećnijem gostu.

Američki iseljenik Miki Pirson je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija. Da li će Pirson uspeti da sačuva svoje carstvo ili će neko drugi doći na njegovo mesto, saznaćemo u dinamičnoj priči sa mnogo zapleta koji su međusobno isprepleteni kakva i dolikuje Action night događaju.

https://www.youtube.com/watch?v=186lLUypEwI

Slučaj Makavejev
  • Save
Previous post Više srpskih filmova i koprodukcija na programufestivala u Roterdamu
Salom Italija
  • Save
Next post „Šalom Italija“ 27. januara na drugom programu RTS-a
Share via
Copy link
Powered by Social Snap