Advertisement Section

U martu ćete imate priliku da uživate u najboljim filmskim ostvarenjima iz Italije i Francuske, a tu je i premijera treće sezone čuvene holandske serije „Udarni odred“.

„Udaren odred“

Strah i zločini prete da zasene Holandiju jer se stari zlikovac bliži ostvarenju svog plana za Evropu. U borbi protiv zlikovaca su Teo Kamp i Vilem Nisen, nepokolebljivi i neumoljivi policijski duo koji se sprema na borbu sa starim neprijateljem. Treća sezona serije Udarni odred doneće na vaše ekrane iše akcije, opasnosti i emocija dok protagnisti pokušavaju da koračaju trnovitim putem pravde.

„Potpuno razotkrivanje“

Dok žive ostvarenje savršenog porodičnog sna, mi rove porodica biva narušen kada otac bude kidnapovan. Njegova žena Elena, koja je takođe pre mnogo godina bila žrtva otmice, sada je spremna da se suoči sa kriminalcima, ali i sa svojom prošlošću.

„Samo ti“

Suncem okupani i simpatični Napulj. Čudo u ljubavi će se upravo dogoditi. To je ljubav na prvi pogled između Karla i Valentine. Njihove porodične priče su totalno različite, ali kada se jednom susretnu, njihovi životi će se potpuno promeniti.

„Ubistvo na Mon Blanu“

Na najhladnijim obodima Mon Blana, poručnik Martin Le Keres pokušava da razotkrije misteriju koju krije upravo pronađeno mrtvo telo. Eurochannel premijerno prikazuje Ubistvo na Mon Blanu, napeti triler čija radnja se događa na jednom od najlepših ali i najstrašnijih planina u Evropi!

„Prekršeno obećanje“

Martin sanja da postane poznati fudbaler, ali sve se to menja kada njegova zemlja stane na stranu nacističke Nemačke uoči Drugog svetskog rata. Sada mu je jedini cilj da preživi rat. Ostvarenje Prekršeno obećanje je rađeno po istinitoj priči o dečaku i njegovom odrastanju tokom rata i suočavanju sa posledicama Holokausta.

Kako dresirati svog zmaja
  • Save
Previous post Zmajevi se vračaju na veliko platno
Kralj Petar Prvi
  • Save
Next post Serija „Kralj Petar Prvi“ na Prvom programu RTS-a
Share via
Copy link
Powered by Social Snap