Advertisement Section

„Najmračniji čas” je uzbudljiva i inspirativna istinita priča koja počinje uoči Drugog svetskog rata, kada Vinston Čerčil (Geri Oldman, dobitnik Zlatnog globusa) samo nekoliko dana nakon što je imenovan za premijera Ujedinjenog Kraljevstva, mora da se suoči sa jednom od svojih najturbulentnijih i najvažnijih odluka: da istraži pogodnosti mirovnog sporazuma sa nacističkom Nemačkom ili da bude odlučan u borbi za ideale i slobodu svog naroda.

„Deda mraz na zameni”

Niko ne voli Božić više od Andersena, i svake godine on se posvećuje planiranju savršenog Božića za svoju porodicu. Kao što znamo, najvažniji deo Božićnih praznika je poseta Deda Mraza, ali jedne noći stvari nikako ne idu po planu: U novom kostimu Deda Mraza, Andersen se oklizne na ledu i padne niz liticu zajedno sa svim poklonima, sudarajući se sa pravim Deda Mrazom. Njih dvojica tada odlučuju da se zamene.

„Doušnik”

Radi se o istinitom događaju i aferi „Pentagon Papers”, odnosno ulozi koju su u njoj odigrale novine. Radnja je fokusirana na objavu pentagonskih dokumenata u Washington Postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o vijetnamskom ratu.

Pentagonski dokumenti predstavljaju niz službenih dokumenata američkog ministarstva obrane koji su procurili tako što ih je vojni analitičar Daniel Ellsberg dostavio novinarima.

„Golem iz Lajmhausa”

Serija ubistava je potresla društvo do te mere da ljudi veruju da samo legendarno biće iz mračnih vremena – mitski Golem, moze biti odgovorno za dešavanja.

Izlozba studenata FDU
  • Save
Previous post Izložba fotografija studenata Katedre kamere i kalendar za 2018. U UK „Parobrod“
Lavirint
  • Save
Next post „Lavirint: Lek smrti“ stiže u bioskope
Share via
Copy link
Powered by Social Snap