Advertisement Section
Header AD Image

Sinoć je u prepunoj dvorani Sava centra, premijerno prikazan film „Vojna akademija 5“, koji donosi nove zaplete i iskušenja omiljenih junaka, ali i predstavlja nove likove u Specijalnim jedinicama Vojske Srbije.

Crvenim tepihom prošetali su autori filma predvođeni rediteljem Dejanom Zećevićem, kao i poznata glumačka imena, čije uloge publika voli već osam godina: Bojan Perić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević. Bili su tu i novi, omiljeni junaci: Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Anđela Jovanović, Đorđe Stojković, kao i likovi koji su na prvo gledanje stekli simpatije publike Nina Janković i Vaja Dujović, dok su ogroman aplauz pobrali najiskusniji: Tanasije Uzunović, Branka Pujić i Tatjana Venčelovski.

Premijeru su učinili grandioznom kadeti Vojne akademije koji su stajali u špaliru duž crvenog tepiha, kao i pripadnici Specijalnih brigada Vojske Srbije koji su bili rapoloženi za slikanje sa publikom. Posetioci su od 17 sati na platou ispred ulaza mogli da razgledaju borbena vozila koja su korišćena u filmu.

Večeras je u bioskopima „Arena Cineplex“ i „Cineplexx Promenada“ u Novom Sadu zakazana nova premijera filma „Vojna akademija 5“, koji se od danas može videti u bioskopima širom Srbije i regiona.

Fotograf: Marko Edge  

Bošku Tokin
  • Save
Previous post Podrška i Rumunskog filmskog centra za projekat novog filma Slobodana Šijana
balkanima 2019
  • Save
Next post Svi na Balkanimu u Studenjak
Share via
Copy link
Powered by Social Snap