Advertisement Section

Akademski filmski centar DKSG poziva studente da se prijave za učešće na radionici ekološkog i antropološkog filma KINO-EKO. U fokusu trećeg izdanja ove radionice biće prostori Ovčarsko-kablarske klisure i okoline Čačka.

Radionica KINO-EKO je namenjena studentima i predstavlja priliku da se mlađa populacija informiše o bitnim temama vezanim za zaštitu životne sredine, odnosno o ekološkim problemima, ali i da se upozna sa načinom života u područjima Šumadije, odnosno centralne Srbije. Teorijski deo radionice, na kojem će polaznici biti upoznati sa različitim pristupima u oblasti dokumentarnog i eksperimentalnog filma, biće održan od aprila do prve polovine jula u Domu kulture Studentski grad, dok će praktični deo radionice biti održan u spomenutoj regiji, u drugoj polovini jula. Finalna montaža snimljenih materijala, kao i projekcija filmova polaznika radionice biće organizovana u Domu kulture Studentski grad, u toku jeseni tekuće godine.

Prijave će se primati isključivo elektronskim putem, a neophodno je da zainteresovani studenti pošalju svoju biografiju/CV i motivaciono pismo (do 1.000 karaktera sa razmacima) na mejl adresu kino-eko@dksg.rs , najkasnije do 28. februara. Broj polaznika je ograničen, a svi kandidati biće pozvani na razgovor. Učešće na radionici KINO-EKO je besplatno, dok je prethodno iskustvo u radu na filmu (ili videu) poželjno, ali nije neophodno kao uslov za prijavu

  • Save
Previous post Svetska premijera filma „Yu Grupa – Trenutak sna“ Darka Lungulova na FEST-u
Ovuda će proći put
  • Save
Next post Objavljen trejler za film „Ovuda će proći put” Nine Ognjanović
Share via
Copy link
Powered by Social Snap