Advertisement Section
Header AD Image

Šta sve može špijun koji neočekivano biva prerušen u goluba?! Da stigne vrlo lako do bilo kog grada i da na njega niko ne obraća pažnju dok sve vidi s visine! Sinhronizacija komičnog animiranog filma „Prerušeni špijuni“ završena je pod rediteljskom palicom Petra Strugara, a od četvrtka 26. decembra naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji za čije termine se karte mogu pronaći na blagajnama svih većih bioskopa.

U subotu 28. decembra održaće se specijalna projekcija filma kada će se učesnici sinhronizacije – glumci Petar Strugar, Marko Marković, Dragana Mićalović, Vasa Prvulović, mladi pevač Ljuba Stanković, Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo i drugi pokloniti pred publikom u bioskopima „Cineplexx 4D“ u Delta Sitiju i Kombank Dvorana.

Film „Prerušeni špijuni“ čini zanimljiv tandem – mladi štreber, naučnik Volter Beket (Vasilije Prvulović) i svetski poznati špijun Lans Sterling (Marko Marković). Volter je genijalac koji stvara sjajne gedžete koje Lans koristi u njegovim epskim misijama, ali šta se desi  kada iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog, na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan dvojac ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

U originalu glas glavnom liku Lansu pozajmljuje voljeni komičar Vil Smit, dok je u domaćoj verziji uloga pripala Marku Markoviću, glumcu dečijih pozorišta vičnom u prilbližavanju animiranih likova publici:

„Vil Smit je odlično oživeo agenta, on je već imao iskustva igrajući uloge takvih likova, ima mnogo komedija iza sebe, ali verujem da smo mi (ekipa: reditelj Petar Strugar, snimatelj Mile Novković i ja), taj njegov mangupski stil i šmek uspešno „posrbili“ i da će klinci, a i oni mladi u srcu uživati u „našoj verziji“.“ 

Mladom pevaču Ljubi Stankoviću nije nepoznato prisustvo u „gluvoj sobi“, ali snimanje sinhronizacije je prvo takvo iskustvo s kojim se susreo:

„Moj lik je, koliko se sećam, o dečaku koji je napravio spravice kako bi uništio neprijatelje,“ rekao je Ljuba dodajući „Kada nešto zaista volite i kada uživate u tome što radite, verujte mi da mi ništa nije teško“.

Džon Malkovič stiže na FEST!
  • Save
Previous post Džon Malkovič stiže na FEST
  • Save
Next post Najhrabrije i najslađe kuce na svetu od četvrtka u bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap